adidas yeezy adidas superstar adidas yeezy 350 boost adidas stan smith femme adidas yeezy boost 350 adidas nmd runner adidas gazelle femme adidas zx flux damen adidas tubular nova adidas zx flux adidas nmd r1 adidas superstar damen adidas tubular adidas nmd adidas gazelle homme adidas stan smith pas cher adidas superstar pas cher adidas nmd r1 adidas yeezy boost 350 prix adidas superstar femme
Sammen er vi stærke - Ud til andre:
Sammen er vi stærke
Home > Ud til andre:

Ud til andre:

 

Da bestyrelsen besøgte U F L i sønderborg

 

Den 19 april havde vi aftalt at besøge U F L i sønderborg.

Formålet var bl.a. at skabe kontakt og snakke om fælles møder.

Det var en hyggelig tur og aftenen gik hurtigt.

De havde bage aften og kagerne de smagte.

Vi vil sener tage kontakten op igen og invitere sønderborg til tønder.

 

Hilsen Bestyrelsen


Fordrag på Broen i Tønder                                                                                  d. 26 april 2007

Jeg var på Broen i Tønder d. 26 april for at holde fordrag om vores forenig U F L - TØNDER.

Jeg skulle fortælle om hvad vi er for en forening og hvad vi står for og hvorfor og hvordan vi fik foreningen oppe at køre.

Jeg var utrolig nervøs og spændt på om hvordan det skulle gå da det var første gang for mig at jeg skulle holde fordrag,men det gik rigtig godt.

Der blev stillet en masse spørgsmål især et om der måtte komme børn med hvis man ikke kunne få dem passet og det har vi så snakket om i bestyrelsen og det har vi sagt ja til.

Hilsen Maj Frodelund - Formand for U F L- TØNDER


 

Tilbage til forsiden

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)