adidas yeezy adidas superstar adidas yeezy 350 boost adidas stan smith femme adidas yeezy boost 350 adidas nmd runner adidas gazelle femme adidas zx flux damen adidas tubular nova adidas zx flux adidas nmd r1 adidas superstar damen adidas tubular adidas nmd adidas gazelle homme adidas stan smith pas cher adidas superstar pas cher adidas nmd r1 adidas yeezy boost 350 prix adidas superstar femme
Sammen er vi stærke - Succes-historier:
Sammen er vi stærke
Home > Succes-historier:

Succes-historier:

ufl har d. 11.5. maj  2011  været på en sejltur fra Rømø med Rømø/Sild færgen.

Det var en rigtig hyggelig sejltur, vi spiste noget dejligt mad på færgen. Nogle var ude og stå på dækket og kigge på havet, andre var inde i shoppen og bruge lidt penge. Da vi kom til Rømø igen skulle vi køre hen til Labyrintparken og se hvad en af vores medlemmer har været med til at lave. Det var sjovt og prøve den store labyrint. Der var også andre aktiviteter der. Bagefter kørte vi hen til Lakolk og fik en is. Det var en rigtig hyggelig aften.

 

 


 

Ufl har haft Indisk aften med foredrag om Indien d. 27 april 2011

Vi havde en rigtigt hyggelig aften hvor vi fik indisk mad som bare smagte rigtig godt. Divia er en pige på 24år som kommer fra Indien hun kom og holdte fordrag om  hvordan det var og komme til danmark som spæd ( 10mdr gammel ) og fortalte om at hun havde en tvillinge søster men som desværre døde meget lille og hun fortalte om hvordan det var og komme ned til Indien og se hvor hun havde været på børnehjem og hende som der havde børnehjemmet kunne huske hende. Hun fortalte også at hun vidste at hendes mor var gift igen og havde fået nogle flere børn men aldrig mødt sin mor. og hendes far døde meget ung. Hun fortalte at hun satte meget pris på det liv hun har her i danmark og det som hun havde ( har sammen med sine reserve forældre))  hos sine reserve forældre da de ikke har meget nede i indien. Det var en rigtig spændende aften.

 

 


 

Ufl har haft reception d. 22 maj 2009

Alletiders aften med over 100 dejlige og fest glade mennesker! Alle hjalp til, og nej hvor folk knoklede! Vi fik helstegt pattegris - der var taler og indslag fra Tønder revyen - sjovt! Locomotion spillede op til dans - aftenen var en succes - og tak for alle de flotte gaver!

 


 

Her kommer snart et indlæg om, at vi har modtaget en hel masse penge fra Tønder Kommune som hjælp til at bl.a. at finde og drive vore egne lokaler et eller andet sted i Tønder. Og det lyder vildt spændende.Ikk??

Se iøvrigt under: Tak til vore sponsorer!


 

Klubaften med sort sol og fællesspisning!! D.3/10.07

 

Vi havde en rigtig hyggelig klubaften d.3/10, med sort sol og fællesspisning, for vi havde inviteret ufl fra Sønderborg, med ud og se sort sol og det var en rigtig stor oplevelse for os alle med at se så mange stære lave en masse opvisninger.

Vi havde ikke tal på hvor mange stære der var men dem fra sønderborg de var helt vild overrasket.

De var også inviteret til spisning hvor det var en af vores medlemmer der gav maden for vi holdte hans fødselsdag og vi fik gyros med ris og salat og is til desseret så det var bare en perfekt aften med hygge snak osv.

Vi håber at få flere oplevelser med ufl i Sønderborg.

Hilsen formanden Maj Frodelund

 

 


 

Landsmødet på Dalum landbrugskole!! D.29 Sep.07

For første gang i år der var ufl-tønder inviteret med til det store landsmøde på Dalum landbrugskole med alle de andre foreninger fra ufl.

Der var 4 fra vores forening der tog toget hele vejen og med taxa til Dalumlandbrugskole.

Det hele startede med ankomst med lidt mundgodt til ganen, der efter der blev vi alle budt velkommen til landsmødet.

Efter velkomsten der blev der uddelt en ufl pris og den gik i år til århus, derefter kom der en som der skulle mime og han hed mime gert og han skulle mine i 2 1/2 time og det var godt nok lidt langtrukken til sidst, der var nogen fra de forskellige foreninger der kom op og skulle prøve og mine.

Da det var færdigt så var der kaffe og det var godt med en pause.

Efter pausen der var det så generalforsamling hvor der blev fortalt lidt om bugetet, bestyrelsen og så skulle vi alle fra hver vores foreninger fortælle lidt om hvad vi gik og lavede i vores forening til klubaftener og vi havde kun 3 min om og fortælle og vise billeder.

Da alle var færdige så skulle der gøres klar til at det blev fint til om aftenen da der var fællesspisning og diskotek og alt sammen det var rigtig hyggeligt med go mad og musik med dans.

Vi var 7 afsted fra ufl-tønder og hvor der var 4 af dem der valgte og blive der til dagen efter.

Vi håber at der til næste år er flere der vil med til landsmødet fra vores forening af.

Hilsen formanden Maj Frodelund

 


 

September 2007:

19.00-21.00
Medborgerhuset, Tønder: Foredrag ved Maria Ploug. Arr.: UFL – Tønder.

Maria Ploug er en aldrende "dame" der stadig er særdeles aktiv inden for sit område: Psykologien og især psykologiske resultater ved at læse din håndskrift. Samtidig er hun en fremragende formidler at de mekanismer, der har indvirkning på det enkelte menneskes plads her i samfundet.

Hun startede foredraget med at vise eksempler på begrebet: Din indre Svinehund. Hvilke tanker og metoder der gør dig til den du er gennem livets forskellige faser. Meget spændende som mange gange udløste latter fra de ca 40 fremmødte.

2. del af aftenenen var afsat til at hun udfra en skriftprøve fra de fremmødte - skulle give en beskrivelse af denne persons personlighed. Både på det private plan, men også hvilket arbejde den enkelte udførte. Mange gange ramte hun plet - men der var også visse "svipsere". Alene af den grund, at hun gerne ville gennem alle de fremmødte. Og da der kun var en time til dette indslag, skulle det gå hurtigt.

Arrangementet var som altid fantastisk. Både med pyntning og hygge. Men også det dejlige med at kunne købe frisk kaffe og chokoladekager.

Så endnu en gang stor cadeau til arrangørerne for dette store arrangement. Gav desværre et mindre underskud, da Maria Plougs honorar ikke helt svarede overens med de antal fremmødte interesserede tilhørere. Men al begyndelse er svær - og det gav et yderligere kendskab til foreningen U F L som måske er uvurdelig nærte gang der kaldes til et godt og utraditionelt arrangement.

                                                  


 

 

August 2007:

Så har der været afholdt støttekóncert i Medborgerhuset i Tønder. Og det var et fantastisk arrangement, der var planlagt ned i mindste og gode detalje. Lige fra annonceringen (omtalen) i Jyske Vestkysten (se andet steds) til adgangspile for at finde vej. Derudover var der flot pyntet med frugt og snacks ved alle bordene og bartenderne var dygtige og sjovt klædte på. Og sidst men ikke mindst var LOCOMOTION i fuld hopla og spillede i to stive timer med riigtig mange gode melodier der var til at danse efter. Og de holdt takten - for der var ingen dansende der væltede!!

Alt i alt var der vel 60 gæster denne aften og det er ikke så ringe endda. Så det kan være man på et senere tidspunkt skulle gentage successen - dog ikke lige foreløbig. Det gav også et mindre overskud - der ikke er gjort op endnu. Men der er noget at bygge videre på. AT KOMME UD TIL EN BREDERE FLOK AF INTERESSEREDE som kan se der er gang i foreningen..

En stor tak for dette arrangement og dets planlæggere og hjælpere.


 

 

Juni 2007:

Onsdag den 6. juni 2007, har der været arrangeret en udstilling i Kloster Hallen. Udstillingen var sat i gang af Tønder Kommune og var specielt rettet på de problemer og løsninger der er aktuelle for de unge, der har det lidt svært i dagligdagen. Altså samme problemer som medlemmer af U F L har.
Og vi var inviteret med så vi kunne gøre lidt "reklame" for os selv - hvad vi laver og står for - og samtidig for måske at få nye medlemmer - specielt fra uden for Tønder og nærmeste omegn. Og jeg tror det lykkes, da der var mange henne og få vores nye flotte brochure. Samtidig var der mange politikere henne og se hvad vi laver. Så på denne måde burde mange flere i hele kommunen kende os.
Specielt Maj fremviste vores nye hjemmeside og de billeder der er lagt ind. Så mon ikke det snart giver bonus med flere medlemmer,
Vi må dog nok ikke forvente ret megen mere aktivitet inden sommerferien - men så kommer de!!!

Det var den første succes-historie fra U F L -Tønder og håber der kommer mange flere.

    


 

Juni 2007:

 

Så er der en del af medlemmerne der har været på Sølund-festivallen oppe ved Skanderborg. og vi glæder os helt vildt til at høre om alle deres sjove opleveler deroppe. Om der har været noget godt musik og underholding. Om det er sjovt at være sammen med mange andre - og om det kan lade sig gøre at sove i telt uden at blive vækket hele tiden af naboerne som snorker lige ved siden af!!!

Så inden så længe kan vi glæde os over deres historier og grine af dem. Så måske der er flere der skal af sted næste år.

Se deres hjemmeside: Sølundfestivallen

          

 


 

Tilbage til forsiden

 

 

 

Kender du vore medlemmer?

Hvis du gerne vil være medlem af vores forening?? kan du se her, hvem du kommer til at have det sjovt med og som vil tage godt imod dig.

 • Maj Frodelund
 • Christine
 • Jens Kristian Andersen
 • Kasper Plasmann
 • Kasper Nielsen
 • Alis Hansen
 • Brian Hansen
 • Lars Henrichen
 • Bent Nielsen
 • Irene Nielsen
 • Bjarne Rasmussen
 • Kim Falkehave
 • Tina Rammer
 • Emil
 • Klaus Jensen
 • Claus Bennetzen
 • Søren Thomsen
 • Ole Nielsen
 • Henrik Ibsen
 • Hans-Erik
 • Martin Lassen
 • Tommy
 • Randi Petersen
 • Nickolaj
 • Pia Jensen
 • Esben Lauritzen
   
 • Ane Møller
 • Ole Larsen
 • Jack
 • Per Brink

Tilbage til forsiden

Submenu