adidas yeezy adidas superstar adidas yeezy 350 boost adidas stan smith femme adidas yeezy boost 350 adidas nmd runner adidas gazelle femme adidas zx flux damen adidas tubular nova adidas zx flux adidas nmd r1 adidas superstar damen adidas tubular adidas nmd adidas gazelle homme adidas stan smith pas cher adidas superstar pas cher adidas nmd r1 adidas yeezy boost 350 prix adidas superstar femme
Sammen er vi stærke - Sidste Nyt:
Sammen er vi stærke
Home > Sidste Nyt:

Sidste Nyt:

Den 11.12.2014 er vi flyttet fra Sønderport 4 6270 Tønder til Østergade 63 6270 Tønder som er nede på medborgerhuset. Vi har haft ca haft 1 1/2 år gode klub aftener og oplevelser på Sønderport men vi ser nu frem til at starte på en frisk med nye oplevelser og klub aftener i de nye lokaler fra det nye år 2015. Der er kommet mange nye medlemmer i klubben så det er rigtig dejligt og der er kommet en dejlig gammel medlem tilbage i klubben Randi Petersen :D velkommen tilbage og velkommen til alle de nye medlemmer.Fra den 1 Juli 2013 har vi fået nye lokaler på Sønderport 4 6270 Tønder lige ved siden af vandre hjemmet og campingpladsen.


Fra den 1 Juli der har vi fået nye lokaler på Plantagevej 37 6270 tønder. Vi er så glade for at vi kunne få lov til at leje os ind der og vi kunne næsten ikke få armene ned af begejstring. En gang i august der vil vi afholde åbent hus. Men den 6 august der vil vi lige være nede på Cafe9 til klubaften og derefter fremover så være på plantagevej 37. Vi har også fået tilladelse til at få en arbejdstlf som man fremover skal bruge når man skal tilmelde sig til klubaftener og arrangementer. Så jeg ikke skal bruge min private tlf mere.                                         Telefonnummeret  til arbejdstlf. 
Er : 22 47 67 28 

Med venlig hilsen Maj Frodelund ( Formand)


Fra det nye år 2009 vil vi fremover have åben hver onsdag i de lige og ulige uger fra kl 19:00 til 21:30

Mvh. Maj Frodelund ( Formand )


Besøg på TV-Syd i Kolding.

Det var en fantastisk oplevelse for alle der var med.

Og vi tror alle havde en god fornemmelse af hvordan det er

lave nyhedsudsendelser da vi tog der fra.


Se hele udsendelsen med Solvejg og Ole fra Sund I Syd -  Tønder.
Af tekniske årsager bliver du nødt til at spole godt halvvejs frem for at ramme indslaget.


Povl Dissing venne-sang:  http://youtu.be/V4WvGtJrIN4


 Test powerpoint

 

Tilbage til forsiden