adidas yeezy adidas superstar adidas yeezy 350 boost adidas stan smith femme adidas yeezy boost 350 adidas nmd runner adidas gazelle femme adidas zx flux damen adidas tubular nova adidas zx flux adidas nmd r1 adidas superstar damen adidas tubular adidas nmd adidas gazelle homme adidas stan smith pas cher adidas superstar pas cher adidas nmd r1 adidas yeezy boost 350 prix adidas superstar femme
Sammen er vi stærke - Medlemmernes side:
Sammen er vi stærke
Home > Medlemmernes side:

Medlemmernes side:

Indlagt den 14. jan 2009 er følgende

Arbejdsrum:

Maria fra Ufl,bor i Tønder sammen med sin kæreste. Maria er med i bestyrelsen,PR-gruppen og bladudvalget. Maria har været praktikant i Netto, går nu på VUC hver onsdag i matematik og dansk for ordblinde. Maria stammer fra Tønder, har efter folkeskolen gået på Rødding kost og tekstilskolen og Troldkær og flyttede tilbage til Tønder i slutningen af 2007. Maria`s interesser er sjov og ballade,kæresten,Laura,søskende og vennerne. Det sidste nye er at Maria er blevet førtidspensionist i slutningen af 2008 og samtidig flyttede kæresten ind. Hende`s boligsikring er blevet mindre og Maria føler sig rastløs, derfor har hun søgt arbejde i Netto som er byen`s bedste arbejdsplads. Maria føler sig godt tilpas i Netto hvor man tager sig af sine ansatte. Maria er blevet meldt ind i Ufl sidst i december 2007. Maria fik som 16årig en datter som nu er 7år. Efter en lang kamp får Maria nu endelig sin datter hjem hver 14. Dag om lørdagen fra kl. 10 - 13 ( Med stor hjælp fra sin kæreste ). Målet er at Maria`s datter får lov til at overnatte. Maria har her den 1 jan. 2009 fejret 6mdrs dag sammen med sin kæreste og hun fik et reolsystem, som var på tilbud i jysk. Maria`s undulater har lige lagt 4 æg.

Hilsen Maria


  Ole har været med i Ufl siden opstart,bor i egen lejlighed i Tønder og arbejder nede i hallen på snart 15. År. Ole har lige holdt 40års fødselsdag i flere dage og Ole stod for det meste af sin fødselsdag selv. På selve dagen kom der 20 mand til åbenthus, og om lørdagen var der 24 mennesker. I avisen var der 4 klip med tillykke hel vildt. Ole hjælper også på Cafe`9 og er med i caferådet samt kontaktrådet. Ole er hjælper i sundlivsstil. Ole er med i Ufl`s bestyrelse,PR-gruppe og bladudvalget. Ole er sports fanatiker og elsker håndbold og fodbold. Ole glæder sig til turen til København hvor Ufl skal i parken og se landskamp. Ole drømmer stadigvæk om pigen i sit liv. Ole kan godt lide om komme ud og få svinget træbene og få go mad indenbords og en lille en. Ole er en kendt fyr i Tønder. Ole har flere gange været med til landsmædet i Ufl på Dalumlandbrugskole. Og er et aktivt medlem i bestyrelsen og går ikke til siden for en god debat. Ole synes at det er interesant at høre foredrag. Ole er fast fotograf i ufl.  Ole elsker blomster og piger.

Hilsen Ole


Jens Kristian bor i Tønder i rækkehus. Jens kriatian har lige fået en ny bil som er en lille rød polo med anhængertræk. Jens Kristian hjælper andre med at slå græs. Jens kristian er ikke bange for at hjælpe andre mennesker. Jens kristian har arbejdet på norsk Hydro i 23. År den 4 August 2009. Han kører kran og kører truck og afløser pedellen.Jens Kristian har gået til Edb på VUC og har lige fået en fladskærms computer. Jens Kristian kan godt lide og være sammen med andre mennesker og er altid glad og drilagtig. Jens Kristian er også med i Ufl`s bestyrelse. Han er også med i sundlivstil. Jens Kristian nyder meget og besøge sine søskende. Jens Kristian har gået til edb og er rigtig god til det. Jens Kristian har lige fået ny teresse og havemøbler. Han satte sine hjemmevejledere til at hjælpe i haven. Jens Kristian spiser på Cafe`9 hver mandag. Jens Kristian spiller krolf om foråret.

Hilsen Jens Kristian

 

 

 


 

Indlagt den 12. nov 2008 er følgende

Arbejdsrum:

Kim fra UFL bor i Højer, men arbejder i Føvling hvor han laver plast-, træ og aluvinduer. I går fik jeg nyt arbejdstøj, fordi jeg er blevet fastansat. Jeg starter hjemmefra hver morgen i min egen bil og kører den lange vej til Føvling. Der er 70 km hver vej, så det tager nogen tid. Ca 1 time hver vej. Derfor er jeg først hjemme 20 i fem om eftermiddagen. Jeg er da træt - og det er  computeren og mobilen der kalder på dette tidspunkt. Men jeg har også tid til at komme til klub-aftener i UFL i Tønder. Jeg er interesseret i sport og især fodbold. Jeg er vild med FCK og jeg inviterer alle i UFL med på tur til København næste år. Ja ja I skal selv betale. Jeg bor hjemme hos mor og stedfar ude på Hemvej  4.

Hilsen Kim


Alis elsker sit arbejde i kantinen på Gymnasiet. Jeg laver hver dag mad til alle eleverne, vasker op og rydder servicen af. Jeg  bor i Skærbæk i min egen lejlighed. Jeg har i august 2008 (uge 32) fået en kæreste. Han bor langt fra mig - helt ovre i København. Men vi snakker sammen hver dag. Han griner meget og det er hyggeligt. Det er meningen han kommer herover til jul i år. I min fritid spiller jeg fodbold i Tønder. Blandet hold (rend og hop). Jeg spiller også computer. Og er i dag kommet på både Facebook og ScoreKaj. Det bliver spændende om jeg finder nye venner og veninder derinde. Men jeg vil helst kun finde veninder. Jeg er også glad for at lave mad. Jeg har en bror, der kom til at forskrække mig i dag nede i banken. Han hedder Brian. Jeg vil spare penge op, så jeg kan komme med til København næste år. Hvor mange penge det drejer sig om . ved jeg ikke endnu. Men jeg spørger, Kim som har inviteret!!!!!!

Hilsen Alis


Annika arbejder på Café 9 i Tønder. Der laver jeg ikke mad, men handler ind, gør rent står ved kassen og laver regnskab. Det er jeg meget glad for, for jeg har mange venner dernede. Jeg har også en hund - den hedder Laidy Det er da et mærkeligt navn, men den er rigtig sød. Det er ikke en stavefejl. Den vil gerne lege med mig. Jeg går mange ture med den - især når den skal lave hømmer. Jeg bor i lejlighed i Tønder. Det sker jeg går i svømmehallen og svømmer rigtigt langt og leger i det varme vand. Jeg er god til at lave mad - men jeg er bedre til at styre computeren. Maden gider jeg dog ikke. Derfor spiser jeg mange gange på cafeen. Ellers er det rugbrødasmadder. Jeg er meget sammen med mine venner og så ikke mere for i dag!!!!

Hilsen Annika


Her kommer snart det næste indlæg fra medlemmer:

 


Ole til Bamsekoncert       

 

Kulturhuset i Tønder d. 14 april 2007

 

 

Det var en god oplevelse og en god stemning.

Der var god rækkeplads og lange borde man kunne sidde ved.

 

Jeg kan godt li Bamse`s musik, jeg har Bamse`s  nye cd, den er rigtig god den med klippet i kørekortet er den bedste. Men der er også mange andre gode numre.

 

Jeg er rigtig glad for at jeg tog afsted  til koncerten, faktisk havde jeg været en del i tvivl om jeg skulle tage med eller blive hjemme.

 

Hilsen Ole Larsen

 

 

Tilbage til forsiden