adidas yeezy adidas superstar adidas yeezy 350 boost adidas stan smith femme adidas yeezy boost 350 adidas nmd runner adidas gazelle femme adidas zx flux damen adidas tubular nova adidas zx flux adidas nmd r1 adidas superstar damen adidas tubular adidas nmd adidas gazelle homme adidas stan smith pas cher adidas superstar pas cher adidas nmd r1 adidas yeezy boost 350 prix adidas superstar femme
Sammen er vi stærke - Historie:
Sammen er vi stærke
Home > Historie:

Historie:

         U F L `s  opstart i Tønder

 

 

 

 

 

 

 

 

Maj vendte i sommeren 2004 tilbage til Tønder efter et par års uddannelse på forskellige skoler. Hun vendte tilbage til et arbejde på Café 9 samt egen lejlighed i Tønder. På skolerne var der stort netværk, hun kedede sig aldrig, og tilbudene var mange. Derfor var det noget af en kold tyrker pludselig at sidde i en lille lejlighed, ikke kende ret mange unge, komme tilbage til en by, hvor man måske ikke altid havde oplevet positiv respons fra jævnaldrende, kort sagt blev ensomheden stor.

Ofte søgte hun hjem til mig, fordi hun kedede sig , og ensomheden drev hende. Hun kunne ikke bruge hver dag foran fjernsynet eller internettet, og hun havde ikke lyst eller mod til at gå på discotek eller til at gå i aftenskole. Til sidst blev problemet så stort, at vi begyndte at snakke om, at hun nok ikke var den eneste, der sad i samme situation som hende, og vi kontaktede netværket på Bargumsvej for at høre, om der var interese for at bygge et værested op omkring unge med særlige behov.

Vi lavede en handleplan, indkaldte politikere og andre kompetente samt interesserede, og det viste sig, at behovet var stort! Vi fandt ud af, at der allerede fandtes en landsdækkende organisation, UFL, den havde samme mål og ideer, som vi arbejdede hen imod, så i stedet for at gøre dobbeltarbejde, kontaktede vi Martin Drejer, som er UFL´s konsulent, og han hjalp os der, hvor vi havde behov. Vi fik stablet en forening på benene, generalforsamling, stiftende, hvor en 12- mands stor bestyrelse blev valgt, og nu kører UFL – Tønder på første år.

Første sæson er snart gået, alt har været nyt og spændende. Der har ikke været en gang, hvor lattermusklerne ikke har været under styrketræning, vi har fået nye kontakter og venner. Vinterens program står snart for døren. UFL er forhåbentlig kommet for at blive og for at vokse sig stor, sammen er vi stærke!

 

Venlig hilsen Jytte Frodelund – næstformand UFL-Tønder

Tilbage til forsiden